Yerli Arama Motoru "Logiw" Açıldı

Yerli Arama Motoru "Logiw" Açıldı

Yerli Arama Motoru "Logiw" 23 Nisan 2018'de Açıldı

23 Nisan 2018 tarihinde “para için değil insanlık için” sloganıyla yayın hayatına başlayan, kullanıcılarla etkileşim kuran ve daha hızlı tahminler elde eden, yapay zeka destekli, gizliliğe saygılı bilgilerinizi kaydetmeyen felsefesi farklı yeni arama motoru Logiw.com Türkiye’de geliştiriliyor.

yerli arama motoru logiw


%100 Yerli olan ve kendi arama alt yapısına sahip yapmış olduğumuz aramalar da kendi sonuçlarını sunan Logiw, Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi tarihimizde önemli bir gün de yayınlanması tabii ki tesadüf değil. Yayınlanmadan yaklaşık 1 ay önce sosyal medya’dan tanıtımlarına başlanan Logiw 13 Nisan’da yapılan resmi bir açıklama ile 23 Nisan’da yayınlanacağına karar verilmiştir ve 23 Nisan günü de yayınlanmıştır.

yerli arama motoru logiw


Geliştirilmekte olan ve gün geçtikçe daha da iyiye giden Logiw arama motoru testlerine devam ediyor bizde bu süreçte kendilerini destekliyor ve güncel gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız sizde Logiw arama motorunu kullanarak geleceğin dünyasında arama motoru pazarında Türkiye’den de bir katılımcı olmasına katkı sağlamış olabilirsiniz. Şuan için Mobil anlamda bir çalışması olmayan Logiw aramanın dışında Haritalar servisinde Arama ile birlikte eş zamanlı olarak sunmuştur. Diğer arama motorlarının aramanın dışında sunmuş olduğu popüler hizmetler konusunda da bir çalışması olduğu açıkca ortada olan Logiw adeta gelecek vaad ediyor. Eğer bir web sitesi sahibiyseniz ve sayfalarınızın Logiw arama sonuçlarında görüntülenmesini istiyorsanız https://logiw.com/webmasters/ bağlantısından web sitelerinizi gönderebilirsiniz.


Logiw.com’u hemen kullanmak istiyorsanız https://logiw.com adresinden test edebilirsiniz henüz gelişme aşamasında olan sistemleri belki şuan için tam olarak her isteğinizi karşılamayabilir ancak zamanla bu gibi sorunların üstesinden geleceklerdir kendilerini destekliyor ve başarılar diliyoruz.

Sizlerde Destek olmak için aşağıdaki banerleri sitenize ekleyerek destek olabilirsiniz

GIF Banner


İsacotur Blog 
www.isacoturoglu.com.tr



Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar